Tirane, Aleksander Moisiu, Nr.12, prane ish Kinostudio.

Galeria

Video

Lajme Nga Ne

Lexo Te Gjitha Postimet

Pak Rreth Nesh

Hoteli eshte i perbere nga 15 dhoma, ku prej te cilave 3 dhoma jane teke, 8 dhoma jane dopio, 2 dhoma jane familjare dhe gjithashtu eshte nje suite dhe nje minisuite. Dhomat jane te ndara sipas vecorise se tyre ku gjithkush gjen cfare deshiron dhe sipas mundesise te cdo klienti.

Si te na arrini

Hoteli mund te arrihet duke perdorur linjat e transportit publik. Dy linjat e autobusave ne Tirane kalojne prane hotelit.

Mund te merrni linjen e autobusit Kombinat-Kinostudio dhe zbrisni ne stacionin e fundit ose linjen e Porcelanit dhe te zbrisni ne Kinostudio.